• -20%
Yarınsız
search
  • Yarınsız

Yarınsız

₺69,00
₺55,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050966473
Yazar
Harun Candan
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


“Nereye gidiyordum, hayattan ne bekliyordum? Daha kaç beyaz sayfayi kirletip yirtip atacaktim? Daha kaç denizde bogulacaktim? Hangi uzak kiyiya vuracaktim? Kaç parçaya ayrilacaktim? Kaybettigim ruhumu nereden bulacaktim?”
Deniz Yelkencioglu, bir tasra kasabasinin kütüphanesinde duvara asili deniz feneri resmine bakip bakip hayaller kurardi. Masum düsleri ask için cinayet isledigini sandiginda parçalandi. Artik farkli kimliklerle farkli deneyimlere yelken açacak, otoyollarda, uzak çiftliklerde, herkesin unuttugu kentlerde kurdugu yeni yasantilar suçlu bir kaçisla sonlanacakti. Geçmisi ve kasabanin tozlu sureti unutulmaya yüz tutmustu yavas yavas. Yarinsizdi. Ta ki Deniz’ini buluncaya kadar… Her deneyimin kapisi, dünyanin bir ucunda büyülü bir deniz fenerinin bekçilik yaptigi kiyilara açiliyordu belki de. Yasami, dünü, bugünü, yarini var eden askin kiyilarina…

Yazar Hakkinda:
Harun Candan, 1987 yilinda Izmir’de dogdu. Ilk romani Hayalname 2014’te, ikinci romani Yagmur Dinecek Kimse Bilmeyecek 2016’da yayimlandi. Üçüncü romani Yarim Ay Dogan Kitap tarafindan 2017’de yayimlandi. Evli. Istanbul’da yasiyor.

Harun Candan
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade