• -20%
İnsanlık Deneyi
search
  • İnsanlık Deneyi

İnsanlık Deneyi

₺52,00
₺41,60 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050978766
Yazar
Erbuğ Kaya
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


21 Agustos 2055 günü saat 14:55’te Havva dünyaya merhaba dedi. O gün ekipteki herkes, üniversite yönetimi ve sirketin kontrolörleri oradaydi. Ben, bebeginin dogum haberini heyecanla koridorda bekleyen babaydim.
… Onu çalistirdik. Ben monitörünün önüne geçtim. Grafik motoruna yüklenmek istemedigimizden minimumda tutugumuz köseli sanal kadin yüzü görünür oldu. Kalbimin etrafindaki kuslar arsizca kanat çirpiyorlardi. Yüz gülümsedi. Mekanik robotumsu kadin sesi, “Merhaba dünya” dedi.
Ayricalikli site hayatindan kaçip hurdalikta bir otobüste benzersiz dostluklar kuran bes çocuk gelecegi tamamiyla degistireceklerinden habersizdi…
Üniversitede yollari ayrilan dostlardan Bekir ile Cengiz dünyada duygulari olan ilk yapay zekâyi, Havva’yi gelistirecekler, yaratma coskusunun ardindan yasananlar hem bes arkadasi hem dünyayi bambaska bir yere sürükleyecekti…
Erbug Kaya heyecanli bir gelecek kurgusu içinde, dostlugu, aski, yaraticiligi, insan olmanin anlamini sorguluyor…

Yazar Hakkinda:
Erbug Kaya 1973 yilinda Ankara’da du¨nyaya geldi. Çocuklugu ve gençligi u¨lkenin dört bir yaninda geçti. 1992 yilinda Istanbul’a gelince bir daha bu sehirden ayrilmadi. Askeri lise ve insaat mu¨hendisligi egitimlerini yarida birakip tasarim yapmaya ve yazi yazmaya basladi. 2000 yilindan beri tasarimci olarak çalismaktadir. Bu sektörde dört kez MVP (Microsoft En Degerli Profesyonel) unvaniyla ödu¨llendirilmistir. FABISAD (Fantazya ve Bilimkurgu Sanatlari Dernegi) kurucu u¨yesidir. Romanlari Giddar 2009’da, Beslerin Çagi (Giddar 2.Kitap) 2012’de, Maderzad Palas 2017’de yayimlandi. Giddar serisi 2013 yilinda, Maderzad Palas 2018 yilinda FABISAD’in du¨zenledigi Gio En Iyi Roman kategorisinde aday oldu. Yazmaya, tasarlamaya ve aska âsik.

Erbuğ Kaya
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade