• -20%
Ateş Ve Kan
search
  • Ateş Ve Kan

Ateş Ve Kan

₺445,00
₺356,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051736556
Yazar
George R. R. Martin
Yayınevi
Epsilon Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Tanrilar, Targaryenlar için bir kez daha yazi tura atiyor… ya kan ya da ates.

Dünyaca bilinen ve televizyona uyarlanan Taht Oyunlari’nin yazari George R. R. Martin’den Targaryenlarin tarihi bütün detaylariyla anlatiliyor!

Takvimler geriye dönüyor, haneler yükselip yikiliyor ve taht oyunlarinin hem en kolay hem de en zor oldugu dönemde Targaryen tarihinin bütün detaylari ilk kez gözlerimizin önüne seriliyor.

Taht Oyunlari’nda yasanan olaylardan yüzyillar önce, –Valyria Kiyameti’nden sag çikan tek ejderlordlari ailesi olan– Targaryen Hanesi, Ejderha Kayasi’na yerlesmisti. Westeros tarihinin en sanli ama bir o kadar da tartismali hanesinin öyküsü, Ates ve Kan’da, ates ve kanla yaziliyor. Ejderhanin ejderhayla, kardesin kardesle savastigi, bildigimiz anlamda Westeros’u Westeros yapan bu dönem, Demir Taht’in yaraticisi efsanevi Fatih Aegon’la basliyor. Fatih’ten sonra gelen âlimler ve zalimler, korkaklar ve kahramanlar ama en çok da muazzam ejderhalar o tahti elinde tutmak isteyen kral ve kraliçelerin hirslarinin bir parçasi oluyor.

Peki Ejderhalarin Dansi boyunca aslinda neler yasandi?

Yedi Krallik nasil kuruldu? Kiyamet’ten sonra Valyria’yi ziyaret etmek neden o kadar tehlikeliydi? Daenerys’in üç ejderha yumurtasinin kökeni neydi? Hisar’in bilge üstadi tarafindan nakledilen ve ressam Doug Wheatley’nin elinden çikma yepyeni siyah-beyaz illüstrasyonlarla süslenmis bu çok önemli tarihçede cevabini bulan sorularin birkaçi iste bunlar.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade